KURT, ''HESAP VEREN BATSO KURACAĞIZ''

Toplumsal Birliktelik Grubu’nun Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) başkan adayı Ferdi Kurt’un aday tanıtım lansmanı, Batman’daki Ramada Otel’de yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Yaşam Yayın: 24 Mayıs 2026 - Pazar - Güncelleme: 24.05.2026 15:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ferdi Kurt, lansmanda şeffaf yönetim, ortak akıl ve güçlü ekonomi mesajları verdi. Kurt, “Hesap veren ve ulaşılabilir bir BATSO inşa edeceğiz” dedi.

''BATMAN'IN GÜCÜ BİRLİK VE ORTAK AKILDIR''

İş insanları, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri, gazeteciler ve çok sayıda davetlinin katıldığı programda, Ferdi Kurt’un projelerini içeren lansman videosu izletildi. Programda konuşan Kurt, yalnızca bir adaylık açıklaması yapmadıklarını belirterek birlik ve ortak akıl vurgusu yaptı. Kurt, “Bugün burada birlikte üretmenin, büyümenin, aynı şehirde omuz omuza yürüyebilmenin iradesini ortaya koymak için bulunuyoruz” dedi. Batman’ın gerçek gücünün birlik ve beraberlikten geldiğini ifade eden Kurt, “Asıl güç; birbirine güvenen insanlarda, aynı şehir için dertlenen yüreklerde ve ortak akıl etrafında birleşebilen vicdanlardadır” ifadelerini kullandı. BATSO’yu sadece resmi işlemlerin yürütüldüğü bir kurum olarak görmediklerini belirten Kurt, “Esnafın kapısını rahatça çalabildiği, gençlerin fikrini özgürce söyleyebildiği, kadın girişimcilerin cesaret bulduğu ve sanayicinin çözüm alabildiği bir BATSO hedefliyoruz” diye konuştu. Şeffaf yönetim anlayışını ön planda tutacaklarını belirten Kurt, “Hiç kimsenin kendini dışarıda hissetmediği, her meslek grubunun söz sahibi olduğu, hesap veren ve ulaşılabilir bir BATSO inşa edeceğiz” dedi. Batman’ın ekonomik potansiyeline de dikkat çeken Kurt, lojistik, ihracat, tarım ve turizm alanlarında büyüyen bir şehir hedeflediklerini söyledi. Konuşmasında ortak yönetim anlayışına değinen Kurt, iş dünyası, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimlerle ortak akıl masaları kuracaklarını ifade etti. “Batman’da kal, Batman’da kazan” sloganını yineleyen Kurt, gençlerin başka şehirlerde iş aramak zorunda kalmadığı bir kent hedeflediklerini kaydetti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.