ÇETİN, MAZBATASINI ALDI
“Batmanımız için çalışmaya devam edeceğiz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Başkanlığı’nın 15. Olağan Kongresi’nde yeniden başkanlığa seçilen Muhammed Arif Çetin, mazbatasını alarak yeni dönem görevine resmen başladı. Başkan Çetin, yeni dönemde teşkilatın saha çalışmalarını daha da artıracağını belirterek, “Önceki dönemde olduğu gibi artık sahada çok daha aktif, çok daha dinamik ve hemşehrilerimiz için kesintisiz çalışan bir MHP teşkilatı göreceksiniz” dedi. 20 Eylül’de gerçekleştirilen MHP Batman 15. Olağan İl Kongresi’nde seçime giren ve kullanılan oyların çoğunluğunu alarak yeniden il başkanlığına seçilen Muhammed Arif Çetin, İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı. Çetin’e mazbata programında MHP Batman Merkez İlçe Başkanı Ramazan Toy ile il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
''BATMAN'IN BÜTÜN SORUNLARINDA ELİMİZ TAŞIN ALTINDA OLDU''
Yeni döneme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Çetin, 2023 yılından bu yana kucaklayıcı bir siyaset anlayışıyla hareket ettiklerini, Batman merkez başta olmak üzere ilçelerde ve köylerde vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade etti. Batman’ın sorunlarının çözümü konusunda sorumluluk üstlendiklerini vurgulayan Çetin, “Batman’ın bütün sorunlarında elimiz taşın altında oldu. Bu konuda vicdanım rahat, merak etmeyin, yine olacak” dedi.
''ÇOK DAHA AKTİF VE DİNAMİK OLACAĞIZ''
Yeni dönemde saha çalışmalarına daha fazla ağırlık vereceklerini belirten Çetin, vatandaşlarla doğrudan temasın devam edeceğini söyledi. Çetin, “Artık sahada çok daha aktif, çok daha dinamik ve kesintisiz çalışan bir Batman MHP teşkilatı göreceksiniz” diye konuştu. Birlik, beraberlik ve kardeşliği esas alan bir anlayışla çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Çetin, yeni dönemde Batman merkezden ilçelere ve köylere kadar vatandaşlarla daha sık bir araya geleceklerini belirtti. Kendilerine duyulan güvenin önemli bir sorumluluk yüklediğini ifade eden Çetin, “Batman için çalışmaya devam edeceğiz” mesajını verdi. Mazbatanın alınmasının ardından önümüzdeki günlerde il yönetim toplantısının gerçekleştirileceğini belirten Çetin, toplantının ardından yeni dönem görevlendirmelerinin yapılacağını ifade etti. Muhammed Arif Çetin başkanlığındaki MHP Batman İl Teşkilatı’nda böylece yeni dönem resmen başladı.



