ARSLAN VE AĞ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Batman’da Ramazan Bayramı sonrası düğün sezonu hareketlenirken, Arslan ve Ağ ailelerinin evlatları Ferhat ile Sude düzenlenen törenlerle dünya evine girdi.

Yaşam Yayın: 26 Mart 2026 - Perşembe - Güncelleme: 26.03.2026 16:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ramazan ayının sona ermesi ve bayramın gelmesiyle birlikte Batman’daki düğün salonlarında yoğunluk yaşanırken, kentte peş peşe düzenlenen düğün ve nişan törenleri dikkat çekti.. Bu mutlu günlerden biri de Arslan ve Ağ ailelerinin evlatlarının düğünü oldu. Arslan ailesi fertlerinden merhum Seyithan Arslan’ın oğlu Ferhat ile Ağ ailesinden Osman Ağ’ın kızı Sude, hayatlarını birleştirdi. Genç çift için ilk olarak 24 Mart 2026 tarihinde kına töreni düzenlendi. Aile yakınlarının katıldığı kına gecesinde duygusal ve renkli anlar yaşandı. 25 Mart 2026 tarihinde ise Roza Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün töreniyle Ferhat ve Sude çifti dünya evine girdi. Roza düğün salonunda yapılan düğünde Arslan ve Ağ ailelerinin yanı sıra çok sayıda davetli ve yakın dost yer aldı. Gecede müzik eşliğinde halaylar çekilirken, davetliler genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.