‘Veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok’

Petrolspor Kulübü Başkanı Abdulvahap Akbaş, Petrolspor’un hakkını ve hukukunu korumak için mücadele ettiklerini söyledi.

Yayın: 28 Aralık 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 28.12.2020 11:04:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Petrolspor Kulübü Başkanı Abdulvahap Akbaş, Petrolspor’un hakkını ve hukukunu korumak için mücadele ettiklerini söyledi. Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, yaptığı açıklamada, görevde bulundukları sürede gerçekleştirdikleri transferler ve teknik heyet konusunda yaptıklarının arkasında olduğunu ve şartların bunu gerektirdiğini belirtirken,  "Şunun özellikle bilinmesini isterim ki veremeyeceğimiz hiçbir hesabımız yoktur" ifadesini kullandı. Başkan Akbaş, “Göreve geldiğimizde kulübün mali durumu ortadaydı. Geldiğimiz günden itibaren kulübümüzün hakkını ve hukukunu korumak için mücadele ettik. Harcamalarımızda bu kadar hassas davranırken, bazı çevrelerin ısrarla gerçekle bağdaşmayan bu iddiaları gündeme getirmesine bir anlam veremiyoruz” dedi.

TRANSFERLERİN ARKASINDAYIZ

Yapılan transferlerin tamamının izleme komitesi veya teknik heyetin talebi üzerine gerçekleştirildiğini vurgulayan Akbaş, şöyle devam etti : “Bu sezon Federasyon maçların oynanması için çok geç karar verdi. Gruplar belli değildi. Federasyon kararını açıkladıktan sonra az bir süre zarfında transferleri gerçekleştirdik. 11 Batmanlı gencimizi kadromuza kattık. Forvet mevkiindeki eksikliğimizi gideremedik. Az süre kalmasına rağmen kamp ve özel maç dahi yapamadık. Bu süre zarfında bizden önceki dönemlere ait olan ödenmemiş 4.5 milyon borçları vermek için çaba sarf ettik. Bu borçlarının ödüyoruz ve ödemeye devam ediyoruz. Bütün bu gerçekler ortadayken bu eleştirileri yapanların hangi amaçla bu yolu tercih ettiklerini de gayet iyi biliyoruz."

“KAPIMIZ HERKESE AÇIKTIR”

Şeffaf bir şekilde kulübü yönettiklerini belirten Başkan Akbaş, “Kapımız herkese açıktır. Ligin devre arasında yapacağımız basın toplantısıyla kulübün maddi ve manevi durumunu açıklayacağız. Her zaman dediğimiz gibi bu takım Batmanlılarındır. Kimsenin malı değildir. Bu görevi Batman ve Petrolspor sevdamız için yapıyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.