‘SABRIMIZI ZORLAMASINLAR’

Güvenlik toplantısına katılmak üzere Batman’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bildiri yayınlayan 103 amiral için, ‘Bunlar zavallıdırlar, kelimenin tam anlamıyla edepsizdirler’ dedi.

Gündem Yayın: 04 Nisan 2021 - Pazar - Güncelleme: 04.04.2021 18:21:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Güvenlik toplantısına katılmak üzere Batman’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bildiri yayınlayan 103 amiral için, ‘Bunlar zavallıdırlar, kelimenin tam anlamıyla edepsizdirler’ dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir dizi temas ve Güvenlik toplantısına katılmak için geldiği Batman’da 103 amiralin bildirisine ilişkin sert açıklamalarda bulundu. Batman Valiliğini ziyaret eden Bakan Soylu, burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Batman İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, Jandarma Bölge Komutanının yapacağı değerlendirmeler nedeniyle Batman’da olduklarını belirten Bakan Soylu, terör, asayiş, uyuşturucu ve gündemlerinde bulunan tüm meseleleri değerlendireceklerini söyledi. 103 amiralin yayımladığı bildiriye ilişkin de konuşan Bakan Soylu, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde atılan adımlar, elde edilen başarılar, aslen düşmanlarımızı, vesayetçileri çaresiz bırakıyor. Hatta fitneye itiyor, hatta çatlatıyor ve Türkiye'ye karşı yapabileceklerinde de etkisiz hale getiriyor. Maalesef zihinsel kodları prematüre kalanlar, gelişmeyenler bunları çok gördük. Bağımlı yaşamaya alışkın olanlar, öğretilmiş çaresizlikleriyle eski alışkanlıklarını çözüm görüyorlar. Bunlar zavallıdırlar, istismarcıdırlar, hukuk tanımazlar, milleti bilmezler ve kelimenin tam anlamıyla edepsizdirler. Bunlar son kalıntılardır. Kalıntılar doğal olarak seleksiyona uğrarlar, tarihe karışır giderler ya da temizlenirler. Söyleyeceğimiz cümle şudur, sabrımızı zorlamasınlar. Demokrasi, hukukun üstünlüğü, devletimize, milletimize, tarihimize, medeniyetimize bağlıyız ve sadığız ve biz buradayız. Görevimiz çapakları temizlemektir” diye konuştu

                                        

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.