Rektör Demir, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Safran’ı ziyaret etti

Batman Üniversitesinin gelişimi için görüşmelerine hızla devam eden Rektör Prof. Dr. İdris Demir, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran’ı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 24 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 24.03.2021 18:29:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Üniversitesinin gelişimi için görüşmelerine hızla devam eden Rektör Prof. Dr. İdris Demir, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran’ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette eğitim-öğretim faaliyetlerine ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Batman Üniversitesinin pandemi koşullarında öğrencilerinin eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmadan devam ettirdiklerini anlatan Rektör Demir, uzaktan eğitim sistemi ile yapılabilecek uygulamalara dair Prof. Dr. Mustafa Safran ile istişarelerde bulundu. Batman Üniversitesinin gelişimini sağlamak ve eğitimde model olmak üzere planlanan projeleri hayata geçirmek istediklerini anlatan Prof. Dr. İdris Demir, Millî Eğitim Bakanlığı desteği ile daha önemli çalışmalar yapabileceklerini kaydetti. Eğitim kurumlarının ortak paydasını oluşturan öğrencilerin nitelikli bir eğitim almaları için yapılabilecek çalışmalara da katılmak istediklerini  belirten Rektör Demir, günün hatırası olarak Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran’a hediye takdim etti. Batman Üniversitesinin akademik gelişimine destek vermekten mutlu olacaklarını söyleyen Prof. Dr. Mustafa Safran, ortak projelerde yer almaktan ve geleceğimizi şekillendirecek olan gençlerin eğitimine katkı sağlamaktan memnuniyet duyacaklarını kaydetti. Üniversitelerin eğitim-öğretim faaliyetlerini yakından takip ederek bu faaliyetlerin bilim, teknoloji, sanayi ve üretime olan katkısını önemsediklerini anlatan Prof. Dr. Mustafa Safran, Prof. Dr. İdris Demir’e çalışmalarında başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.