'Petrolspor Türkiye'de en prestijli takımlardan biridir'

3. Lig 3. grupta mücadele veren Petrolspor'da ilk yarının ardından Antalya Belek'te ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor.

Yayın: 19 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 19.01.2021 20:33:52
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

3. Lig 3. grupta mücadele veren Petrolspor'da ilk yarının ardından Antalya Belek'te ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlılar  28 Ocak'ta ikinci yarının ilk maçında Erbaaspor'la lige start verecek. Devre arasında yaptığı transferlerle lige iyi hazırlandıklarını belirten İl Genel Meclis Başkanı ve  Batman Petrolspor Kulüp Başkanı A.Vahap Akbaş,"Batman Petrolspor'un Türkiye Futbol Liginde en prestijli takımlarından biridir" dedi. Akbaş, ''Geçtiğimiz yıl yaşadığımız sıkıntılardan dolayı takım olarak maddi imkansızlıklar yaşadık. Başta Valimiz sayın Hulusi Şahin ve Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte takımı en güzel yerlere taşımak en büyük hedefimizdir. Batman Petrolspor Kulübü Türkiye Liginin en saygın kulüplerinden biridir'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.