PETROLSPOR, EGE’YE KONUK OLUYOR

Somaspor zaferinin ardından 2 gün izin yapan Batman Petrolspor, Karşıyaka karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor.

Yayın: 29 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 29.03.2021 11:50:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Somaspor zaferinin ardından 2 gün izin yapan Batman Petrolspor, Karşıyaka karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor. TPAO tesislerinde gerçekleşen antrenmanın oldukça moralli geçtiği belirtildi. Teknik direktör Bülent Demirkanlı’nın oyuncuları ile tek tek ilgilendiği öğrencilerini zorlu maça psikolojik olarak da hazırlamaya çalıştığı bildirildi. Ligde 12.sırada yer alan Kırmızı-Beyazlılar, 29. hafta maçında Çarşamba günü saat 14.00’te İzmir deplasmanında Türk futbolunun köklü camialarından Karşıyaka ile İzmir Atatürk Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk devresinde oynanan maçta taraflar 0-0’lık golsüz beraberlikle sahadan ayrılmıştı.

PETROLSPOR, SALI GÜNÜ İZMİR’DE

Batman Petrolspor, Salı günü sabah saatlerinde havayoluyla Batman’dan, İzmir’e uçacak. Takım, maç saatine kadar otelde konaklayacak. Sakatlığı bulunan oyuncuların dışında takımda eksik bulunmuyor. Karşıyaka ile Çarşamba günü saat 14.00'te deplasmanda oynayacağı 29. hafta maçını Kırklareli bölgesinden klasman hakemi Ömer Şivka yönetecek. Yardımcıları Mehmet Vargün ve Mustafa Çevik olurken, Aytaç Çobanoğlu dördüncü hakem olarak görev alacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.