Petrolspor’da SMS kampanyası başladı

3. Ligde mücadele edecek Petrolspor’a destek kampanyası çerçevesinde SMS'le yardım başladı.

Yayın: 19 Eylül 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 19.09.2020 12:22:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“DESTEK VE KATKI BEKLİYORUZ”

Kırmızı-Beyazlıların başlattığı kampanyaya SMS atarak katılmak isteyenler, PETROL yazıp 2272'ye göndererek kulübe 10 lira destek sağlayabilecek. Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, “PETROL yazıp 2272'ye yollandıktan sonra külümüze 10 TL bağış gerçekleşen SMS kampanyamız uzun uğraşlar sonucu aktif hale gelmiştir. Söz konusu kampanyayı şehrin ve ülkenin her tarafına gerek sosyal medya ile gerek broşürlerle gerekse bilboardlarla yaymaya devam edeceğiz. Tabi yayarken taraftarlarımızdan ve hemşehrilerimizden de  katkı sunmaya devam etmelerini bekliyoruz. Pandemi durumuna göre  bir yardım gecesi de düzenleyebiliriz. Ben ülkemizdeki tüm Batmanlı hemşerilerimizden memleketlerinin tek profesyonel takımı olan Batman Petrolspor'a SMS ile 10 TL katkı sunmalarını bekliyorum. Haydi Batman elbirliği ile altından kalkamayacağımız hiçbir güç yoktur” dedi.

“GÜZİDE KULÜBÜMÜZÜ KALKINDIRALIM”

Tüm Batmanlıları kulüplerini desteğe davet ettiklerini ifade eden Petrolspor Basın Sözcüsü Avukat Orhan Güzel, “Uzun süredir prosedürlerini tamamlamaya çalıştığımız SMS kampanyası aktif hale gelmiştir. PETROL yazıp 2272'ye yolladığımızda kulüp hesabına 10 TL bağış gerçekleşecektir. Ülkemiz genelindeki tüm Batmanlı hemşehrilerimizi kulüplerini desteğe davet ediyoruz. Yönetimi, taraftarı, emekçisi, işadamı, öğrencisi omuz omuza verip birlik ve beraberlikle güzide kulübümüzü kalkındıralım” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.