‘Öğretmenlerimiz, öğrencilerine kavuşmak istiyor’

Öğretmenim Platformu Başkanı Şehmuz Önlü, yaklaşık 400 öğretmenin katılımı iki soruluk kısa bir anket yaptıklarını söyledi.

Yaşam Yayın: 02 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 02.03.2021 10:13:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Önlü, “Ankete katılan öğretmen arkadaşlarımızın ‘Yüz yüze eğitimin başlamasını istiyor musunuz?’ sorusuna ankete katılan öğretmenlerimizin büyük çoğunluğu yanı %70’i yüz yüze eğitimin bir an önce başlamasını istiyor” dedi. Fedakâr öğretmenlerin  duruşu ile kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Önlü; “Bu yıl çok daha faklı oldu. Pandemiden dolayı öğrenciler ve öğretmenlerimiz uzun süre birbirlerinden ayrı kaldılar. Öğretmenler Platformu olarak yaklaşık 400 öğretmenimizin katılımı iki soruluk kısa bir anket yaptık. Ankete katılan öğretmen arkadaşlarımızın ‘Yüz yüze eğitimin başlamasını istiyor musunuz?’ sorusuna ankete katılan öğretmenlerimizin büyük çoğunluğu yanı %70’i yüz yüze eğitimin bir an önce başlamasını istiyor. Diğer soru olan ‘Covid-19 aşısını yaptırmayı düşünüyor musunuz?’ sorusuna ise ankete katılan öğretmenlerimizin %56’sı Evet derken %44’ü Hayır seçeneğini işaretlemiştir. Öğretmen arkadaşlarımızın aşı konusunda kararsız oldukları fakat yüz yüze eğitim konusunda istekli oldukları gözlemlenmiştir. Yani bir anlamda hastalığa yakalanma riskine rağmen büyük fedakârlık yapmaya hazır olduklarını ve öğrencilerine kavuşmak istedikleri görülmektedir. Fedakâr öğretmenlerimizin bu duruşu bizleri ziyadesi ile mutlu etmektedir. Umarız bir an önce tüm öğretmenlerimiz öğrencilerine kavuşur” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.