Masanın Sultanları Avrupa kupaları için vize aldı

1955 Batman Belediyespor Süper Lig Masa Tenisi Kadın Takımı Avrupa kupaları için ilk 8’e girmeyi başardı. Sıra Avrupa Kupaları için Play-Off müsabakalarında.

Yayın: 13 Nisan 2021 - Salı - Güncelleme: 13.04.2021 12:41:16
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

BATMAN TARİHİNDE BİR İLK

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun düzenlediği Masa Tenisi Kadın Süper Liginde mücadele edip ilk 8’de yer alarak Batman tarihinde bir ilke imza atan Batmanlı kadın sporcuların tamamı alt yapıdan yetişen sporcular. Geçtiğimiz hafta 1955 Batman Belediyespor Kadın Masa Tenisi Takımı 4. etap mücadelesi için Antalya’ya gitmişti. 1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı ve Belediye Spor İşleri Müdürü V. Burak Eren, “Kadın sporcularımızın bu tarihi başarısı için çok mutlu ve gururluyuz. Bize tüm hazırlık süreçlerimizde destek olan başta Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili sayın Hulusi Şahin’e ve Batman Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.