Eş zamanlı FETÖ operasyonu 10’u asker 17 gözaltı

Bitlis merkezli 8 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonunda 10’u asker, 7’si emniyet mensubu olmak üzere 17 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 06 Nisan 2021 - Salı - Güncelleme: 06.04.2021 16:30:37
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Bitlis merkezli 8 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonunda 10’u asker, 7’si emniyet mensubu olmak üzere 17 şüpheli gözaltına alındı. Bitlis Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Bitlis’te 10, Kahramanmaraş, Sivas, Isparta, Batman, Adana, Trabzon ve Ankara’da birer kişi olmak üzere 17 şüphelinin yakalanmasına yönelik eş zamanlı olarak icra edilen operasyon neticesinde; C.B., H.K., M.K., M.S.K., S.Ç., S.B., T.Ü., Z.A.T., D.B. ve E.K. isimli 10 askeri personel ile A.K., C.A., E.Ö., F.İ., T.K., Y.E.H. ve H.T. isimli 7 emniyet personeli  şüpheli gözaltına alınmıştır. Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz, halkımızın desteğini alan güvenlik güçlerimizin titiz, özverili ve koordineli çalışmaları ile birlikte kararlılıkla devam etmektedir” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.