EMEKLİ AMİRALLERE SUÇ DUYURUSU

Batman İş Dünyası, MÜSİAD, ASKON, BATSO, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi ile bazı STK kuruluşları bir araya gelerek, emekli 104 amiralin Montrö Boğazlar sözleşmesine yönelik yayınladığı bildiriye tepki gösterdi.

Gündem Yayın: 05 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 05.04.2021 14:54:07
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Batman İş Dünyası, MÜSİAD, ASKON, BATSO, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi ile bazı STK kuruluşları bir araya gelerek, emekli 104 amiralin Montrö Boğazlar sözleşmesine yönelik yayınladığı bildiriye tepki gösterdi. MÜSİAD önderliğinde bir araya gelen STK’lar 103 emekli amirale tepki gösterilerek, Adliyede Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu. Basın bildirisini okuyan MÜSİAD Başkanı Alaeddin İraz, “Kendini milletin iradesinden üstün gören  bu şahısların hak ettikleri cezayı almaları için yargımızı göreve davet ediyor, vesayetçi zihniyet ile yapılan ve halkın iradesine dil uzatan darbe imalı bu bildiriyi şiddetle kınıyoruz. Gereğinin ziyadesiyle yapılacağına olan inancımız tamdır. Devletimize, demokratik olarak seçilmişlerimize ve halkımıza olan tam ve koşulsuz desteğimizin altını çizeriz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.