Ekili halde skunk ele geçirildi

Batman'da İl emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimler tarafından yapılan operasyon sonucu ilk defa ekili halde skunk olarak adlandırılan genetiği değiştirilmiş kenevir bitkisi ele geçirildi.

Asayiş Yayın: 03 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 03.10.2019 17:41:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman'da İl emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimler tarafından yapılan operasyon sonucu ilk defa ekili halde skunk olarak adlandırılan genetiği değiştirilmiş kenevir bitkisi ele geçirildi. Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Batman'da yapılan operasyon neticesinde ekili vaziyette 7 kök skunk, 2 kök Hint Keneviri, poşet içerisinde 100 gram esrar ve kağıda sarılı halde 4 gram esrar maddesi ele geçirildiği belirtildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Narkotik Şube Müdürlüğü görevlilerimizin ilimizde uyuşturucu kullanan ve satan şahıslara yönelik yapmış oldukları çalışmalar neticesinde 1 Ekim 2019 günü bir ikametin çatısında kenevir ekildiği bilgisi üzerine Batman Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde ikametin çatısında yapılan aramada; ekili vaziyette 7 kök skunk (ilimizde ilk defa ekili halde skunk ele geçirilmiştir.), ekili vaziyette 2 kök hint keneviri, poşet içerisinde 100 gram esrar maddesi ve kağıda sarılı halde 4 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir" denildi. Öte yandan olayla ilgilisi olan bir şahıs yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.