DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARA ZİYAFET

Izgara lezzetlerinden adından bahsettiren mekan olan Damak Ocakbaşı, 2 yıl önce sokakta çalışan emekçi çocuklara düzenlediği yemek ziyafeti büyük ilgi görmüştü.

Gündem Yayın: 23 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 23.03.2021 10:51:42
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Izgara lezzetlerinden adından bahsettiren mekan olan Damak Ocakbaşı, 2 yıl önce sokakta çalışan emekçi çocuklara düzenlediği yemek ziyafeti büyük ilgi görmüştü. Ocakbaşı işletmecileri, bu kez Down sendromlu çocukları sosyal sorumluluk projesi kapsamında ağırladılar. Damak Ocakbaşı, açık alanda düzenlenen etkinlikte 100 Down sendromlu çocuğa yemek ziyafeti sundular. Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarının ön planda olduğu etkinliğe katılan Down sendromlu çocuklar, doyasıya eğlendikleri bir gün geçirdiler. Bir Kalp Bin Umut Platformu yöneticiledri, İdris Orhan, Pınar Çiçekçilik ve farkındalık oluşturdukları için Damak Ocakbaşı ve  Nazar Yapı Grup ailesine desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.