‘Dönüştür, kullan hayata bağlan’

Kozluk Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Dönüştür, Kullan Hayata Bağlan’ sloganıyla ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik geri dönüştürülebilir atıklardan kullanılabilir malzeme tasarım yarışması düzenlenecek.

Gündem Yayın: 24 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 24.03.2021 10:48:01
Editör -
Okuma Süresi: 26 sn.
Google News

Kozluk Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Dönüştür, Kullan Hayata Bağlan’ sloganıyla ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik geri dönüştürülebilir atıklardan kullanılabilir malzeme tasarım yarışması düzenlenecek. Tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin her atık malzemenin çöp olmadığını, bunları dönüştürerek kullanılabileceğini göstermek için katılmaya davet edildiği yarışmanın sonunda dereceye giren öğrenci tasarımlarının ödüllendirileceği belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.