Beycan Sürücü Kursundan Petrolspor futbolcusuna jest

Beycan Sürücü Kursu, hafta sonu deplasmanda Erbaa Sporu 2-1 mağlup eden Batman Petrolspor’a jest yaparak bir futbolcuya ehliyet verdi.

Yayın: 24 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 24.09.2020 11:45:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beycan Sürücü Kursu, hafta sonu deplasmanda Erbaa Sporu 2-1 mağlup eden Batman Petrolspor’a jest yaparak bir futbolcuya ehliyet verdi. Batman Petrolspor, sezonun ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Erbaaspor’u, 2-1 yenerek sezonu galibiyetle açan takım, taraftarlarını sevindirdi. Takımın galibiyetini tebrik eden Beycan Sürücü Kursu yetkilisi ve aynı zamanda Petrolspor’un eski futbolcusu Zeydan Beycan, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Petrolspor futbolcularına jest yaparak bir futbolcuya ehliyet verdi. Beycan, yaptığı açıklamada; Batman’ı 3.lig 3.grupta temsil eden Batman Petrolspor’un sezonu galibiyetle açması kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini söyledi. Futbolcuların başarılarının devamını dilediklerini ifade eden Beycan, moral ve destek amacıyla takıma sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Sosyal sorumluluk Projesi kapsamında daha önce mahalli amatör futbol takımlarına da forma desteğinde bulunduklarını belirten Beycan, imkanları nisbetinde desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Beycan: “ Bende Petrolsporda top koşturdum. Galibiyetin ve desteğin futbolcular üzerinde ne kadar etkili olduğunu biliyorum. Sezonu galibiyetle açan Petrolsporumuza ve futbolcularına destek vermemiz lazım. Beycan Sürücü Kursu olarak  futbolcuları tebrik amaçlı bir futbolcumuza ücretsiz ehliyet verdik. Takımımızın başarısının devamını diliyorum.” dedi. Petrolspor futbolcusu Özgen Erdem de şöyle dedi: “Beycan Sürücü Kursu’na ve çalışanlarına ilgi  alakaları için hem de maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederim.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.