Batman Doğu Ligi tenis turnuvasına ev sahipliği yapacak

Türkiye Tenis Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Doğu ligi tenis müsabakaları 20-25 Ağustos 2020 tarihleri arasında Batman’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Yayın: 18 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 18.08.2020 10:52:08
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Türkiye Tenis Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Doğu ligi tenis müsabakaları 20-25 Ağustos 2020 tarihleri arasında Batman’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Batman Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ortaklığında gerçekleşecek turnuvaya 23 ilden yaklaşık 250 sporcu müsabakalar boyunca kıyasıya bir mücadele sergileyecek. TPAO yerleşkesinde bulunan tenis kortlarında sosyal mesafe ve hijyen kuralların en üst seviyede uygulanacağı turnuvada 1955 Batman Belediye Spor Kulübü ve İl Gençlikspor Kulübü sporcuları Batman’ı temsil edecek. Müsabakalarda Tenis Federasyonu tarafından bir başhakem olmak üzere 5 hakem turnuva boyunca görev alacak. Turnuvada,  Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinden; Ağrı, Ardahan, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Iğdır, Kars, Malatya, Muş, Tunceli, Van, Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak illerine ait takımlar yer alacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.