Başarılı kursiyerlere belgeleri verildi

Batman Halk Eğitim Merkezi, sportif, kültürel, sanatsal, sosyal ve mesleki alanlarda verdiği eğitimlerle adından söz ettiriyor.

Gündem Yayın: 24 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 24.03.2021 10:54:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Halk Eğitim Merkezi, sportif, kültürel, sanatsal, sosyal ve mesleki alanlarda verdiği eğitimlerle adından söz ettiriyor. 

“KURSLARI ÖNEMSİYORUZ”

Son olarak Batman Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Trikotek firmasında çalışanlara yönelik, ‘Yoğunlaştırılmış Temel Düzey Okuma Yazma Eğitim’ kursu açan Halk Eğitim Merkezi, her kesimin aranan kamu kurumu olmaya başladı. Halk Eğitim Merkezi tarafından verilen, Yoğunlaştırılmış Temel Düzey Okuma Yazma Eğitim kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere Vali Hulusi Şahin’in katılım sağladığı belge töreni düzenlendi. Kursiyerlere belgelerini veren Vali Şahin, katılım sağlayanları ve emek verenleri kutlayarak bunun devamının gelmesini istedi. Törene Vali Hulusi Şahin’in yanı sıra Beşiri Kaymakamı Mahmut Şener, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Zeynep Akbel, İş-Kur İl Müdürü Besim Eviz, SGK İl Müdürü Alaattin Ökten, Halk Eğitim Müdürü Bilal Serik, kamu kurum ve kuruluş Müdürleri ile çok sayıda davetli katılım sağladı. Bu tür kursları önemsediklerini belirten Halk Eğitim Müdürü Bilal Serik; “Tekstil firmalarımızdan gelen bu tarz tüm istekleri ivedilikle yerine getiriyoruz. Kapımız herkese açıktır. Bu konuda Sayın Valimiz Hulusi Şahin ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut Kurtaran’ın büyük destekleri söz konusudur” diye konuştu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.