ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Batman İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, aranan şahısların yakalanmasında, etkinliğin artırılması ve adalete teslim edilmelerinin sağlanmasına yönelik çalışmaları devam ediyor.

Gündem Yayın: 23 Mart 2021 - Salı - Güncelleme: 23.03.2021 19:02:35
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

Batman İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, aranan şahısların yakalanmasında, etkinliğin artırılması ve adalete teslim edilmelerinin sağlanmasına yönelik çalışmaları devam ediyor. ‘Kamu Görevlisinin Resmi Belgede Sahteciliği’ ile ‘Zimmet’ suçundan 21 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan N. K. yakalanarak cezaevine teslim edildi. Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından huzur ve güvenin sağlanması amacıyla 7/24 her daim tüm il genelinde suç ve suç unsurlarıyla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.