'Afet Farkındalık Eğitimi' verildi

Batman İl Müftülüğü ile Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü işbirliği ile Batman İl Müftülüğü konferans salonunda AFAD Eğitim Uzmanı Hüseyin Yıldırım ve Arama Kurtarma Teknisyeni Mehmet İhsan Onay tarafından Batman İl Müftülüğü personeline yönelik ‘‘Afet Farkındalık Eğitim’’ semineri düzenlendi.

Gündem Yayın: 09 Nisan 2021 - Cuma - Güncelleme: 09.04.2021 21:34:07
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Batman İl Müftülüğü ile Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü işbirliği ile Batman İl Müftülüğü konferans salonunda AFAD Eğitim Uzmanı Hüseyin Yıldırım ve Arama Kurtarma Teknisyeni Mehmet İhsan Onay tarafından Batman İl Müftülüğü personeline yönelik  ‘‘Afet Farkındalık Eğitim’’ semineri düzenlendi. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Başkanlığı tarafından ilan edilen "2021 Afet Farkındalık Eğitim Yılı" faaliyetleri kapsamında düzenlenen eğitim, koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirildi. Seminerde, başta deprem olmak üzere sıkça görülen afetlere yönelik, afetlerin öncesi, sonrası ve sonrasında yapılacak olan doğru davranışlar hakkında bilgiler verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.