BATMAN PETROL 18 YAŞINDA

Yayın hayatına 8 Mart 2004 yılında günlük olarak başlayan Batman Petrol Gazetesi yayın hayatının 17'nci yılını tamamlayarak 18.nci yayın yılına merhaba dedi.

Gündem Yayın: 07 Mart 2021 - Pazar - Güncelleme: 07.03.2021 18:15:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yayın hayatına 8 Mart 2004 yılında günlük olarak başlayan Batman Petrol Gazetesi yayın hayatının 17'nci yılını tamamlayarak 18.nci yayın yılına merhaba dedi. Gazete İmtiyaz Sahipliğini Nedim Arslan, Yazı İşleri Müdürlüğü’nü Fikri Arslan'ın yaptığı Petrol Gazetesi yeni yayın yılında 3778 sayısıyla okurlarıyla buluştu. Gazete Sahibi Nedim Arslan, 'Batman Petrol Gazetesinin adını Petrolden var olan kara altından aldığını ifade ederek, “17 yıldan bu yana basın ahlak ve ilkelerine bağlı kalarak ağırlıklı olarak Batman merkez ve ilçelerinin yanı sıra kırsalındaki sorun ve gelişmeleri kamuoyu ile halkımızla paylaşıyoruz. Yaşanan pandemi nedeniyle bir çok sektörde sıkıntılar yaşandı. Batman ve Türkiye'deki yerel basın da bu sıkıntılardan nasibini aldı. Her şeye rağmen ekibimizle birlikte yolumuza devam etmeye kararlıyız'' dedi. Öte yandan Arslan, Batman'da günlük olarak yayınlanan Petrol Gazetesinin farklı haberleriyle www.batmanpetrol.com sayfasıyla Türkiye ve yurtdışındaki okurlarına da ulaştığını belirtti.

VALİ ŞAHİN, PETROL'Ü KUTLADI

8 Mart 2004 yılında yayın hayatına başlayan Batman Petrol Gazetesinin 18'nci yayın yılına girmesinden ötürü Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin tarafından kutlandı. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Şahin, Gazete Sahibi Nedim Arslan ve çalışanlarını kutlayarak, “Gazetenizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar, yayın hayatınızda başarılar dilerim” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.