Yüksek riskli hasta sağlıkla taburcu edildi

Dushenne Musküler Distrofi hastası olduğu için başka hastanelerin ameliyatını kabul etmediği yüksek risk grubunda olan 22 yaşında ki hasta Yunus Kurt, Dünya Hastanesi’nde başarılı bir operasyonla ameliyat edilerek sağlıkla taburcu edildi.

Sağlık Yayın: 14 Eylül 2021 - Salı - Güncelleme: 14.09.2021 12:16:22
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Böbrek taşları nedeniyle ameliyat olması gereken hasta Yunus Kurt ve ailesi gittiği hastanelerden olumsuz cevaplar aldığı için çareyi Dünya Hastanesi’ne başvurmakta buldu. Hasta Yunus Kurt,  Dünya Hastanesi’nin başarılı kadrosu ve Üroloji uzmanı Op. Dr. Ali Güler ve Anestezi Uzmanı Hasan Kaya tarafından değerlendirildikten sonra uygulanacak ameliyat ve anestezi yöntemi ile ilgili detaylı değerlendirme yapılarak tüm cerrahi-anestezi yöntemi ve olası riskler paylaşıldı. Ön hazırlıklar yapıldıktan sonra hastanın ameliyatı gerçekleştirildi. İşlem sırasında ve sonrasında herhangi bir sorun yaşanmadan hasta sağlıklı bir şekilde taburcu edildi. Dünya Hastanesi, engelli, metabolik -genetik hastalıklar, ileri yaş ve kronik hastalığı olan hastaların ameliyatlarında ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.