Yaz kurslarında kontenjan sınırı yok

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ‘İl Spor Merkezleri’ bünyesinde açtığı Yaz kurslarında, başvuru yapan 07-18 yaş arasındaki bütün çocuk ve gençlerin faydalanacağı belirtildi.

Yayın: 13 Haziran 2019 - Perşembe - Güncelleme: 13.06.2019 16:16:33
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Gençlik ve Spor Bakanlığının ‘İl Spor Merkezleri’ ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Hayat Boyun Öğrenme’ programları çerçevesinde koordineli bir şekilde açtıkları Yaz kurslarında yaklaşık 30 branşta, yüzlerce kadrolu, sözleşmeli ile ek ders karşılığında antrenör görev alıyor.  Her yıl İl Spor Merkezlerindeki spor kurslarına, binlerce kayıt aldıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, hedeflerinin Batman ve ilçelerdeki tüm çocuk ve gençlerin yaz tatillerinde spor yapmalarını sağlamak olduğunu söyledi.  İl Müdürü Eren; “Sayın Valimiz Hulusi Şahin’in sınırsız olarak destek verdiği Yaz kurslarında kayıtlarımız aralıksız devam ediyor.  07-18 yaş arasındaki çocuk ve gençlerimiz İl Müdürlüğümüzün Spor Servisinde kayıt yaptırabileceği gibi, ilçelerimizde ve spor tesislerimize de başvuru yapıp bilgi alabilir. Kısa zamanda tüm kurslarımızın açılışını yapacağız. Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip iller arasında olmamızdan dolayı, kayıt ve kontenjan konusunda hiç kimsenin kafasında soru işretleri kalmasın. Spor yapmak isteyen herkesin kaydını alacağız. 07-18 yaş arasındaki çocuk ve gençlerimizin yanı sıra, belirli program ve uygunluk durumuna göre modern tesislerimizde yetişkinlere de spor yapma fırsatı sunacağız” diye konuştu. Batman’daki açık ve kapalı spor tesislerinin Türkiye’deki örnek tesisler arasında olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Özellikle Batman Stadyumunun yanı sıra, 12 ay hizmet verecek tam olimpik kapalı yüzme havuzu, içinde 5 kapalı spor salonu bulunan çok amaçlı spor salonu, 19 Mayıs’ta bulunun 3 adet nizami sentetik futbol sahası, 19 Mayıs Spor Salonu, atletizm pisti, Aydınkonak semt sahası, bazı okullarımızın spor salonları ve ilçelerimizdeki açık ve kapalı spor salonlarından aktif olarak 7-24 faydalanacağız. Tam donanımlı tesislerimiz yaz kurslarına hazırdır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.