Yarışmada ödül alan öğrencilere ziyaret

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, dünyanın en yaygın bilim programlarından biri olan, Türkiye'de "Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor" ismiyle gerçekleştirilen FIRST® LEGO® League Explore programında ödül alan öğrencileri ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 30 Haziran 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 30.06.2021 11:19:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, dünyanın en yaygın bilim programlarından biri olan, Türkiye'de "Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor" ismiyle gerçekleştirilen FIRST® LEGO® League Explore programında ödül alan öğrencileri ziyaret etti. 2020-2021 Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor ismiyle gerçekleştirilen FIRST® LEGO® League Explore Playmakers: oyun kurucular sezonunda, Nureddin Zengi İlkokulu Robotik Kodlama Takımı "Kızlar Bilimle Buluşuyor" yarışmasına katıldı. Çevrim içi olarak gerçekleşen yarışmada Nureddin Zengi İlkokulu öğrencilerinden oluşan Ladybirds takımı "Kaşifler Bir Arada" ödülünü almaya hak kazandı. İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran; "Gerçekleşen 'Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor' yarışmasında hazırladığınız proje ile ilimizi en güzel şekilde temsil ettiniz. Bu başarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bu projenin hazırlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve okul aile birliği fertlerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu başarıda bizi mutlu eden en önemli husus takım halinde çalışarak bu başarıyı göstermiş olmanızdır. Başarınızı daha ileriye taşıyacağınıza, birlik olarak birçok başarılı projeye imza atacağınıza inancım tamdır" diye konuştu. Öte yandan  İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, gerçekleşen ziyaretin sonunda öğrencilere kitap hediye edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.