Yanan ev baştan sona yenilendi

Korik Mahallesinde çıkan yangın sonucu evi kullanılamaz hale gelen 75 yaşındaki Rindi Kayra’nın evi Vali Hulusi Şahin’in talimatıyla Batman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Batman Belediyesi işbirliği ile yenilendi.

Yaşam Yayın: 30 Haziran 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 30.06.2021 11:26:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

RİNDİ NİNE YENİLENEN EVİNE KAVUŞTU

Korik Mahallesi TPAO bulvarında bulunan ve çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale gelen evi 10 gün önce bizzat ziyaret ederek hasar tespit çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Şahin, ev sahibi Rindi Kayra ile görüşerek taleplerinin yerine getirilmesi ve evin ivedi bir şekilde bakım ve onarımdan geçirilerek oturulabilir hale gelmesi için talimat vermişti. Hasar tespit çalışmalarının ardından bakım ve onarım çalışmalarını hızlandıran Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Belediye ekipleri 10 gün gibi kısa bir süre içerisinde yangında zarar gören evin  kapı ve pencerelerini değiştirerek sıva, alçı, boya, asma tavan işlemlerini gerçekleştirdikten sonra  mobilya ve beyaz eşya yerleştirilip Rindi nineye teslim etti. Yeni evine yerleşen Rindi Kayra evinin onarımını sağlayan ve eşya ile donatan başta Vali Hulusi Şahin olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.