WUSHUDA 26 MADALYAYLA DÖNDÜLER

Batman’ı temsilen Mardin’in Nusaybin ilçesinde yapılan ‘Nisibis Akademi İller Arası Nusaybin Wushu Kungfu Şampiyonası’ Batmanlı sporcuların başarısıyla taçlandı.

Yayın: 27 Temmuz 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 27.07.2022 10:01:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

30 Sporcuyla katılım sağlayan Batman ekibi, 13 altın, 6 gümüş ve 7 bronz alarak büyük bir başarıya imza attı. Wushu branşının Batman’da büyük ilgi görmeye başladığını ve alınan başarılardın tesadüf olmadığını belirten il temsilcisi Muhammed Velioğlu; “30 sporcuyla katılım sağladığımız yarışmada büyük bir başarı elde ettik. Alt yapıya verdiğimiz önem sayesinde ilimizi aldığımız derecelerle en iyi bir şekilde temsil ediyoruz. Her zaman yanımızda olan sayın Valimiz Ekrem Canalp’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın Mehmet Şafi Özperk’e, Spor Şube Müdürümüz sayın Burak Eren’e, HEM Müdürümüz sayın Bilal Serik’e, antrenörlerimiz Şuayp Ulçay ve Kader Ulçay’a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Destek verilmesi halinde başaramayacağımız hiçbir şey yoktur” diye konuştu. Doğu ve Güneydoğu Bölge Sorumlusu Abdülaziz Velioğlu ise, Batman7da Wushu sporunu üst seviyelere çıkarmaya devam edeceklerini söyledi. Altın Madalya Kazananlar : “Yusuf Velioğlu, Bünyamin Avağ, İbrahim Halil Yağuz, Eren Cihan, Osman Mazlum Özel, Nidanur Çelebi, Muharrem Karaalp, Hasret Yetiş, Ayla Işık, Melek Sultan Işık, Ezel Kaya, Elif Orak, Hiranur Üleç.” Gümüş Madalya Kazananlar : “Şerzan Baytar, Umut Ekin, Bilge Gökmen, Ecrin Ece Oğuz, Ecrin Melek Şahin, Nisanur Üleç.” Bronz Madalya Kazananlar : “Elif Cemre Erol, Duru Tanem Özdemir, Mahmut Aslan, Akın Polat, Hasan İren, Berat Kaya, Sude Sevim.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.