Voleybolda şampiyon 1955 Belediyespor

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun Batman’ın ev sahipliğinde düzenlediği Bölgesel Lig Grup müsabakalarında 1955 Batman Belediyespor Erkek Voleybol Takımı şampiyon olarak 2. lige yükselme müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Yayın: 15 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 15.06.2021 10:38:41
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun Batman’ın ev sahipliğinde düzenlediği Bölgesel Lig Grup müsabakalarında 1955 Batman Belediyespor Erkek Voleybol Takımı şampiyon olarak 2. lige yükselme müsabakalarına katılmaya hak kazandı. 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda yapılan müsabakayı çok sayıda sporsever büyük ilgiyle takip etti. Büyük çekişmeye sahne olan final müsabakasında 1955 Batman Belediyespor Erkek Voleybol Takımı; Siirt Belediyespor, Batman Eğitimspor ve Batman Beşiri Ankaspor takımlarını 3-0’lık skorlarla yendi. Batman’da gerçekleştirilen Bölgesel Lig Grup müsabakalarında geçtiğimiz hafta 1955 Batman Belediyespor Kadın Voleybol Takımı da tüm rakiplerini yenerek aynı başarıyı elde etmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.