‘Voleybol hızla gelişiyor’

Batman Voleybol İl Temsilcisi M. Eyyüpcan Çiftçi, voleybol spor dalının yavaş yavaş hak ettiği yere gelmeye başladığını söyledi.

Yayın: 11 Şubat 2020 - Salı - Güncelleme: 11.02.2020 16:57:40
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Batman Voleybol İl Temsilcisi M. Eyyüpcan Çiftçi; “Bu sezonun ilk devresini okul sporları, Türkiye öğretmenler kupası, bölgesel lig ve 24 Kasım öğretmenler turnuvasıyla ile tamamladık. Turnuvaya katkılarından ötürü Milli Eğitim camiasına teşekkürlerimizi sunarız. İkinciyi devreye de 17 Şubat’ta bahar kupası adı altında kurumların, STK’ların, esnafların katılımıyla coşkulu bir turnuva yapmayı planlıyor ve tüm halkımızı maçlarımızı izlemeye davet ediyoruz.  Voleybol camiası olarak her geçen gün gelişmenin sevincini yaşıyoruz. İnşallah voleybol branşını ilimizde istenilen yerlere getireceğiz. Çok yakında da Batman’ımıza “fabrika voleybol” okulu kazandıracağız. Bize bu yolda destek veren başta Batman Gençlik Ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet şafi Özperk olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunarım.” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.