Virüse karşı spor yapmaya davet etti

Pandemi sürecinde daha önce spor salonları kapatılırken, son alınan kararla birlikte vücut geliştirme salonları kapatılmadı.

Yaşam Yayın: 03 Ocak 2021 - Pazar - Güncelleme: 03.01.2021 23:22:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Pandemi sürecinde daha önce spor salonları kapatılırken, son alınan kararla birlikte vücut geliştirme salonları kapatılmadı. Spor yapanların Covid-19 virüsüne karşı daha dirençli olduğu ortaya çıkınca dünya geneli spor salonlarına ilgi arttı. Batman’da korona virüsüne karşı herkesin spor yapması için kampanya başlatan Batman Gold Spor Merkezi işletmecisi ve Spor Antrenörü Ömer Sürme, “Ülkemizde büyük bir sorun oluşturan covid-19 hastalığı tüm insanlığı tehdit etmekte alınan tedbirlerle hastalığın yayılması önlenmeye çalışılıyor bu durumda biz spor salonları da hizmet anlamında halkımızın her zaman yanındayız” dedi. Orta düzeyde  yapılan egzersizlerin bağışıklık sistemini güçlendirdiğini belirten  Sürme, “Orta düzeyde egzersiz yapan kişilerin nezle ve grip benzeri hastalıklara yakalanma sıklığı hareketsiz yaşayan kişilerden daha düşüktür. Bilindiği gibi Mart ayında gelen kısıtlamalarda spor salonları da kapatılmıştı. Kasım ayında yapılan kısıtlamada spor salonları kapatılmadı çünkü sporun bağışıklık sistemini güçlendirdiğini ve bulaşmayı engelleyici bir rol oynadığı gözlemlendi. Herkesin spor yapması için yüzde 40’lara varan indirimlerle salonumuzu tüm Batman’a açtık. Gelin spor yapın ve bu virüse karşı hepimiz daha güçlü olalım” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.