Uyuşturucu operasyonu 2 gözaltı

Batman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan 2 kişiyi adli makamlara sevk etti.

Asayiş Yayın: 02 Haziran 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 02.06.2021 15:01:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan 2 kişiyi adli makamlara sevk etti. Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından uyuşturucu madde ticareti yaparak toplum sağlığına ve toplumsal huzura zarar veren ve bu yolla haksız kazanç elde eden şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, ilimize uyuşturucu madde sevkiyatı yapan (2) araç durdurulmuş, yapılan arama neticesinde; 18 Kilo 400 Gram Kubar Esrar Maddesi, 3,6 Gram Toz Esrar Maddesi ele geçirilmiştir. Olay ile ilgili Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama Suçundan (2) Şüpheli Şahıs yakalanmış, şahıslar adli makamlara mevcutlu olarak sevk edilmiştir. Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden, nakleden veya bu suça her ne sebeple olursa olsun iştirak eden şüphelilerle mücadelemiz devam edecektir. ‘En İyi Narkotik Polisi; Anne’ projesi kapsamında Annelerimizi ve anne adaylarımızı bilgilendirerek, çocuklarımıza birlikte sahip çıkmaya kararlıyız” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.