Uyuşturucu madde ele geçirildi

Batman’da İl Jandarma komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından kent merkezinde bir eve yapılan aramada 1 kilo 10 gram metafetamin ve 6 gram toz esrar ele geçirildi.

Asayiş Yayın: 26 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 26.05.2021 15:34:13
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Batman’da İl Jandarma komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından kent merkezinde bir eve yapılan aramada 1 kilo 10 gram metafetamin ve 6 gram toz esrar ele geçirildi. Batman Valiliği’nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı KOM ekiplerince yürütülen istihbarı ve teknik çalışmalar neticesinde bir evde yapılan aramada 1 kilo 10 gram metamfetamin, 6 gram toz esrar maddesi ve 1 adet hassas terazinin ele geçirildiği belirtildi. Açıklamada, "Söz konusu yakalamalar sonucunda konuyla ilişkili 3 şahıs çıkarıldıkları 1.Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak Batman Kapalı Cezaevine teslim edilmişlerdir" denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.