Üniversitede sektör buluşmaları başladı

Öğrencilerinin akademik yeterliliklerini artırarak onları geleceğe donanımlı olarak hazırlamayı amaçlayan Batman Üniversitesinde Sektör-Öğrenci Buluşmaları başladı.

Eğitim Yayın: 22 Şubat 2022 - Salı - Güncelleme: 22.02.2022 14:31:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğrencileri ile sektör temsilcilerinin buluşmaları kapsamında ilk webinar gerçekleştirildi. Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Bölümü akademik personeli ve öğrencilerinin katıldığı webinarda SPRO Teknoloji ve Interface Consulting firmalarının yönetici ortağı Emre Emil, konuşmacı olarak yer aldı. SAP danışmanlığı alanında faaliyet gösteren ve alanında çok başarılı projelere imza atan şirket temsilcisi Emre Emil, Üniversite öğrencilerine ERP ve SAP hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Şirket kurma süreçlerini ve iş tecrübelerini öğrencilerle paylaşan Emil, ERP’nin açılımını; “Kurumsal kaynak planlaması ya da işletme kaynak planlaması, işletmelerde mal ve hizmet üretimi için gereken iş gücü, makine, malzeme gibi kaynakların verimli bir şekilde kullanılmasını sağlayan bütünleşik yönetim sistemlerine verilen genel ad” olarak tanımladı. Emre Emil, SAP hakkında da bilgiler vererek SAP’ın iş süreçlerini kolaylaştırdığını, verimliliği arttırarak anlık bilgi akışı ile genel işletme performansına katkı sağladığını söyledi. Öğrencilerin sektör ve iş hayatı ile ilgili merak ettikleri konulara açıklık getiren Emil, sunumun ardından katılımcıların sorularını cevapladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.