Üniversite öğrencilerine TPAO’dan Kariyer Gelişim Programı

Rektörlüğe atandıktan sonra kurumlar arası işbirliklerini geliştirmeye çalışan Rektör Demir, TPAO ile hayata geçirilen “Biz Bize Kariyer Programı” ile Batman Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi öğrencilerine uzun dönemli kariyer gelişim programını hayata geçirdi.

Eğitim Yayın: 19 Ağustos 2021 - Perşembe - Güncelleme: 19.08.2021 12:38:42
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
Google News

Öğrencilerin mezuniyetten önce sektörle iç içe çalışmalarını geliştirmek ve desteklemek için çalışmaların yapıldığının belirtildiği açıklamada, Dicle Elektrik Kurumu’nun ardından TPAO ile iş birliği protokolünün imzalandığı açıklandı. TPAO ile Batman Üniversitesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde organize edilen “Biz Bize Kariyer Programı” kapsamında Batman Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği ve Petrol Doğal Gaz Mühendisliği bölümlerinde okuyan son sınıf öğrencilerine uzun dönemli kariyer gelişim programı uygulanmaya başladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.