‘Uçak bileti altın kadar değerli hale geldi’

Batmanlı vatandaşların Yaz aylarında en çok şikayet ettiği konuların başında gelen uçak sefer sayılarının azlığına tepkiler artıyor.

Gündem Yayın: 20 Ağustos 2019 - Salı - Güncelleme: 20.08.2019 15:03:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batmanlı vatandaşların Yaz aylarında en çok şikayet ettiği konuların başında gelen uçak sefer sayılarının azlığına tepkiler artıyor. Sadece Batman’dan değil çevre illerde de uçak sefer sayılarının az olması hem bilet fiyatlarının yükselmesine hem de seyahat edecek vatandaşların bilet bulunamamasına neden oluyor. Batman’dan İstanbul ve Ankara illerine uçakla gitmek isteyen vatandaşlar yer bulamadığı için Diyarbakır ve Mardin illerine yöneldiklerini ancak bu illerde de aktarmalı dahi uçak seferinin kalmadığını belirtiyor. Uçak biletlerinin en çok Yaz aylarında tercih edildiğini belirten vatandaşlar, “Maalesef özellikle Doğu illerinin uçak seferleri her sene Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında başka illere kaydırılıyor. Bu yüzden nüfusu 600 bine varan Batman’da uçak bileti altın kadar değerli hale geldi. Direkt uçuşlar bulunmadığı gibi artık aktarmalı uçuş bile bulamaz hale geldik. Acil işi çıkan vatandaşlar olarak ulaşım sorunu yaşıyoruz. Her yıl aynı sorunlar yaşanıyor, artık bu duruma kalıcı bir çözüm bulunsun” diyerek tepki gösterdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.