TÜGVA’dan çizimlerle 40 hadis yarışması

TÜGVA’nın ortaokul öğrencilerine yönelik yarışmalarından biri olan ‘Çizimlerle 40 Hadis’ yarışmasının başvuruları devam ediyor.

Yaşam Yayın: 04 Ocak 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 04.01.2021 22:25:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yarışmada çocukların sanatsal yönlerinin geliştirilmesi hedeflenirken aynı zamanda belirlenen hadisler ile peygamber sevgisinin pekiştirilmesi de amaçlanıyor. Yarışma da Türkiye’de ilk 20’ye giren öğrencilere çeşitli ödüller verilecek. Yarışma ile ilgili olarak açıklama yapan TÜGVA Batman İl Temsilcisi Mehmet Onutçu, “TÜGVA’nın marka olmuş Çizimlerle kırk hadis yarışmasını geçen sene Batman’ın merkez ve İlçelerdeki okullarımızda tanıtımını yaparak yüksek bir katılımcı sayısına ulaşmıştık. Bu sene de Batman’ın reklam billboardlarında yarışmamızın tanıtımını yaparak geçen senelere göre daha fazla bir katılım sağlanmasını hedefliyoruz. Onutçu bu yarışmadaki temel amacımızın öğrencilerin Peygamber Efendimizin sözlerini okuyarak anlamasının yanında, bunları çizerken, düşünmelerini, hayal etmelerini ve zihinlerinde Peygamber Efendimizin öğütlerinin yerleşmesini amaçladıklarını söyledi. Özellikle çocuklarımızın evlerde olduğu şu Pandemi sürecinde ev ortamına daha neşeli ve daha güzel bir hale getirecek bir yarışma. Tabii çizimlerle 40 Hadis Yarışmasının ödülleri de çocuklarımızı mutlu edecek şekilde düşündük” dedi. Türkiye’de ilk 20’ye giren öğrencilere ödül olarak, İlk 5’e giren elektrikli scooter, ikinci 5’e tablet ve 10 kişiye akıllı bileklik verilecek. TÜGVA Çizimlerle 40 Hadis Yarışmasına http://tugva.org/cizimlerle-40-hadis/  adresinden başvuru yapabilir.                             

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.