TTB ve SES’ten ortak açıklama

Sağlıkta Şiddet, yasa tasarısının yasalaşması ve sağlıkta şiddeti yaratan dönüşüm programının son bulması için, Batman Tabip Odası ile Ses Batman Şubesi tarafından basın açıklaması düzenlendi.

Gündem Yayın: 18 Nisan 2019 - Perşembe - Güncelleme: 18.04.2019 15:48:40
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Sağlıkta Şiddet, yasa tasarısının yasalaşması ve sağlıkta şiddeti yaratan dönüşüm programının son bulması için, Batman Tabip Odası ile Ses Batman Şubesi tarafından basın açıklaması düzenlendi. Tabip Odasında yapılan açıklamayı okuyan SES Batman Şube Sekreteri Cihan Tüzün, “TTB ve SES olarak sağlıkta şiddetin geldiği noktanın dayanılmaz ağırlığını her seferinde TBMM’ne, Sağlık Bakanlığı’na ısrarla ilettik ve sağlıkta şiddeti sona erdirecek önlemlerin alınmasını istedik. Ancak, başta konunun birincil derecede muhatabı Sağlık Bakanlığı olmak üzere siyasi yetkililer, ‘Görmedik, duymadık, bilmiyoruz!’ taktiğiyle sağlık emekçilerin taleplerine kulaklarını tıkadılar” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.