Trafik işaret levhaları yenileniyor

Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, araç ve yaya trafiğinde akışın sağlıklı bir şekilde sağlanması amacıyla trafik işaret levhalarını yeniliyor.

Yaşam Yayın: 18 Temmuz 2019 - Perşembe - Güncelleme: 18.07.2019 15:11:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 ‘TRAFİK İŞARETLERİNE DİKKAT EDELİM’

Kentin değişik noktalarında trafik işaret levhalarının yenilenmesinin yanı sıra hiç levhası bulunmayan noktalara da levha montajı gerçekleştiren ekiplerimiz, özellikle okul önleri, yaya geçitleri ve engelli vatandaşlarımız için ayrılan park yerlerini belirleyen trafik levhalarına öncelik verdi. Yaya geçidi, engelli levhaları, yön levhaları, hız levhaları ile yeni yapılan dönel kavşakların belirlenmesi için levhaları yenileyen ekiplerimiz Batman kent merkezinde 100’e yakın noktaya levha dikerek yenileme çalışması yürüttü. Aralıksız çalışan ekipler, özellikle kentin araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu yerlerde güneş enerjili, bisiklet, geçici park ve park yapılmaz levhalarına öncelik verdi. Trafik kazalarının mal ve can kaybına neden olduğunu belirten Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, “Trafik ışık ve uyarı levhalarına dikkat edilmediği ve kurallara uyulmadığı için her yıl milyarlarca liralık mal ve yüzlerce can kaybı yaşamaktayız. Biraz daha dikkat edersek bu oranlar azalacaktır. Bütün yurttaşlardan trafik kurallarına, trafik işaretleri ile işaretçilerine uymalarını talep ediyoruz” diyerek uyarıda bulundular.      

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.