‘TENCEREDE DERT PİŞİYOR’

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, akaryakıta gelen son zamların iğneden ipliğe zam olarak yansımasının vatandaşın alım gücünü tükettiğini belirtti.

Gündem Yayın: 14 Haziran 2022 - Salı - Güncelleme: 14.06.2022 14:51:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, akaryakıta gelen son zamların iğneden ipliğe zam olarak yansımasının vatandaşın alım gücünü tükettiğini belirtti. Batman'ın birçok noktasında vatandaş ve esnaflarla bir araya gelen DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, “İktidar, Türkiye’yi yönetememenin faturasını adeta halka kesiyor. Marketlere dönüp ‘fiyatları düşürün’ uyarısında bulunduktan sonra bir imza ile 84 milyonu karanlığa sürüklemenin hiçbir izahı da olamaz. Asgari ücrete, memur ve emekli maaşlarına yılbaşında gelen zamlar, 4-5 ayda eridi, yüksek enflasyon karşısında adeta hiçe döndü. İktidar; israfı, talanı ve hızla büyüyen borç yükünü kapatmak için her seferinde elini vatandaşın cebine atmaktan geri durmuyor. Yüksek enflasyonun, hızla düşen Türk Lirası değerinin, iğneden ipliğe gelen zamların, rekor işsizlik oranlarının olduğu bir ortamda sağanak yağmura dönüşen bu zamlar, vatandaşın belini bükmeye devam ediyor. Türkiye, tarımda kendi kendine yetebilen 7 ülkeden birisiydi. Ama iş bilmez iktidarın politikaları ile birlikte ülkemiz, neredeyse bütün tarım ürünlerini ithal eden bir ülke haline getirildi. Vatandaşlarımız birkaç lira ucuza satılan et, yağ, ekmek, bakliyat ve şeker kuyruklarına mahkûm edilmiştir. Halkımızın tenceresinde artık aş değil, adeta dert pişiyor! İktidar ve yandaşları kasalarına servet eklerken vatandaş kredi kartının limitlerini bile tüketmiş durumda. Vatandaşı müşteri olarak gören, saraylarının masraflarını vatandaşa ödeten, elde avuçta ne varsa yandaşa, yabancıya satan ve halktan kopan bu zihniyetten ilk seçimde el birliği ile kurtulacağız." ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.