Temizlik çalışmaları aralıksız sürüyor

Dünya genelinde Covid-19 salgınıyla mücadelede kent temizliğinin daha çok önem kazandığı bu günlerde Belediye kentin temizlik ve hijyeninden taviz vermiyor.

Yaşam Yayın: 17 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 17.09.2020 11:15:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dünya genelinde Covid-19 salgınıyla mücadelede kent temizliğinin daha çok önem kazandığı bu günlerde Belediye kentin temizlik ve hijyeninden taviz vermiyor. Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü; Temiz Kent Sağlıklı Yaşam parolasıyla, kentteki çöplerin toplanması, cadde ve sokakların süpürülmesi, yıkanması ve dezenfekte edilmesi, ibadethaneler, pazaryerleri, ulaşım araçları ve durak yerleri gibi ortak alanların temizlenerek dezenfekte edilmesi ve benzeri konularda toplum sağlığına konusunda titiz çalışmalar yürütüyor. Sıcaklığın arttığı Yaz aylarında bakteri ve koku oluşumunun önlenmesi için; kent genelinde Ağustos ayı içinde toplam 2083 adet konteyner deterjanlı su ile yıkanarak dezenfekte edildi. Ayrıca kentin değişik yerlerinde konumlandırılan 98 adet vinçli konteyner Ağustos ayı içerisinde 2 şer kez deterjanlı su ile yıkanarak dezenfekte işleminden geçirildi. Covid-19 salgını döneminde de Batman’ın temizliğinde fedakârca çalışarak her türlü atıkların toplanmasında ve bertaraf edilmesinde titizlikle çalışan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlığı için temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.