‘TEKSTİLİ İSTİHDAMIN LOKOMOTİFİ YAPTIK’

BATSO Başkanı Demir, Batman’ın tekstilin başkenti olması hedefi doğrultusunda destek olduklarını ve üyelere ticareti kolaylaştırmak adına eğitim seminerleri düzenlediklerini belirtti.

Yaşam Yayın: 22 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 22.09.2022 14:18:33
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

 Demir, “Tekstil sektöründe Batman’ın tekstil üssü olması yolunda ilerliyoruz. Tekstilde şu an Batman’da resmi rakamla 42 bin kişi çalışıyor. Tekstilcilerle birlikte bizim ve TEKSİAD’ın da bunda payı büyüktür. Batman'da tekstile yapılan yatırım sayısı arttıkça tersine göç başladı. Batman'da 252 tekstil firması ve 40 bini aşkın tekstil çalışanımız vardır. Batman'ın tekstil üssü olması yolunda ilerlemesinde büyük emek harcadık. Her zaman Batman’ın gelişmesi ve işsizliğin giderilmesi noktasında etkili çalışmalar yaptık ve destekçi olduk. Amacımız ilimizin gelişmesi ve işsizliği azaltmak için istihdamın arttırılması yönünde çalışmalar yapmaktır” dedi. Başkan Demir, Batman’ın sanayi ve ticaret alanında alt yapısının oluşturulması, her sektörün üretim, hizmet ve kalite düzeylerinin arttırılması için uygun ortamlar hazırlamak ve ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımını sağlamak amacıyla eğitim seminerleri düzenlediklerini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.