TEDAŞ, AYDINLATMA DENETİMİ YAPACAK

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) Bölge Müdürlüğü, 26 Eylül ila 6 Ekim tarihleri arasında Dicle Elektrik dağıtım bölgesindeki 6 ilde gündüz aydınlatma denetimi yapacak.

Yaşam Yayın: 22 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 22.09.2022 14:21:35
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

 Dicle Elektrik, bahse konu tarihler arasında denetim sebebiyle gündüz saatlerinde de aydınlatma şebekelerinin devrede olabileceğini duyurdu. Dicle Elektrik, sorumluluk bölgesinin tamamında gerçekleştirilecek olan aydınlatma denetimi sırasında bazı lokasyonlarda gece olduğu gibi gündüz saatlerinde de aydınlatma şebekelerinin devrede olabileceği uyarısında bulundu.Yapılacak olan denetimle ilgili olarak Dicle Elektrik’ten yapılan açıklamada; “Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. sorumluluk sahasında bulunan Batman, Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak merkez ve ilçelerinde bulunan toplam 3 bin 486 aydınlatma tesisatında, TEDAŞ Bölge Müdürlüğü tarafından saha denetimleri gerçekleştirecektir. Denetim süresince aydınlatma armatürleri gündüz saatlerinde de devrede olacaktır. Denetim sonlandığında söz konusu aydınlatma tesisatları normal çalışma periyoduna döndürülecektir” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.