Talep ve sorunların giderilmesi için talimat verdi

Belediye Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından 7’ncisi düzenlenen ‘Mahalle Buluşmaları’ Programı kapsamında Vali Hulusi Şahin, Kültür Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını yerinde dinledi.

Gündem Yayın: 12 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 12.01.2021 11:03:18
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Belediye Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından 7’ncisi düzenlenen ‘Mahalle Buluşmaları’ Programı kapsamında Vali Hulusi Şahin, Kültür Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını yerinde dinledi. Kültür Mahallesi 8 Mart Kadın Parkı’nda yapılan ‘Mahalle Buluşmaları’ programına Vali Hulusi Şahin’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü, Belediye Birim Müdürleri,  hizmet yürüten kamu kurum ve kuruluş müdürleri, mahalle muhtarı ile çok sayıda mahalle sakini katıldı. Mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin altyapı, yol/kaldırım, park, okul, imar sorunları ve kentsel dönüşüm talepleri ile mahallede sorunlarını yerinde dinleyen Vali Şahin, talep ve sorunların giderilmesi için ilgili müdürlere talimat verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.