TAKSİ DURAKLARI DENETLENDİ

Yaşam Yayın: 14 Eylül 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 14.09.2022 10:28:17
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Batman Belediyesi kent merkezinde bulunan taksi duraklarını denetleyerek ticari taksi duraklarında bilgi güncellemesi gerçekleştiriyor.

BATMAN’DA 139 TAKSİ HİZMET VERİYOR

22 Taksi durağının bulunduğu Batman’da toplam 139 taksi plakası faal olarak hizmet veriyor. Yapılan denetimlerde; iş yeri sahipleri ile şoförlerin Ticari Taksi Yönetmeliği’ne uygun olarak hizmet vermesi, durak sahiplerinin verdikleri beyan doğrultusunda hareket etmeleri, yapılan veya yapılacak değişiklikler ile belediyeye gelerek bilgilerini anında güncellemeleri ve yolcu taşımacılığında taksimetre çalıştırmaları konusunda bilgilendirmede bulunuldu. Vatandaşların şehir içi ulaşımda daha rahat seyahat edebilmeleri için denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini belirten yetkililer, “Taksi duraklarında çalışma ruhsatları, taksilerin şase numaraları ve plakaları tek tek kontrol edildi” ifadelerinde bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.