Taekwondoda Satı Nur Çöl finalde

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği ANALİG (Anadolu Yıldızlar liginde) 59 kilogramda Satı Nur Çöl, çeyrek finalden sonra aynı başarıyı yarı finalde de göstererek şampiyon olup finale yükseldi.

Yayın: 17 Nisan 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 17.04.2019 16:29:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği ANALİG (Anadolu Yıldızlar liginde) 59 kilogramda Satı Nur Çöl, çeyrek finalden sonra aynı başarıyı yarı finalde de göstererek şampiyon olup finale yükseldi. Batman takımları kız ve erkeklerde 7 madalya ile döndü. 12-14 Nisan 2019 tarihleri arasında Diyarbakır ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar liginde 59 kilo kadınlarda Satı Nur Çöl şampiyon olmayı başarırken,  55 kiloda Nisa Bulundu’da ikinci oldu. Erkeklerde ise 61 kiloda Vedat Yıldırım ikinci, 57 kiloda Kadir Gezer üçüncü, 53 kiloda Oğuz Kağan Kaya üçüncü, 33 kiloda Yusuf Bakır ikinci ve +65 kiloda Ufuk Ormancı üçüncü oldular. Yarı finallerde şampiyon alan Satı Nur Çöl 5 Mayıs’ta Düzce’de yapılacak olan finallere katılım sağlamaya hak kazandı. Taekwondo Antrenörü Habip Çelik kendilerine her zaman destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren’e, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Atmalar’a ve destek olanlara teşekkür etti. Taekwondocuları ve antrenörü Habip Çelik tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.