Taekwandocu kızlar başarıyla döndü

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2019-2020 okul sporları faaliyet programında yer alan taekwondo grup müsabakalarında Batmanlı kızlar derece ile döndü.

Yayın: 11 Mart 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 11.03.2020 16:44:20
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2019-2020 okul sporları faaliyet programında yer alan taekwondo grup müsabakalarında Batmanlı kızlar derece ile döndü. ​Bingöl’de yapılan taekwondo müsabakalarında Spor Lisesinden Rojin Saygı 42 kiloda üçüncü, Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesinden Büşra Saygı 46 kiloda üçüncü, Prof. Dr. Fuat Sezgin Anadolu Lisesinden Nisa Bulundu 55 kiloda ikinci, Spor Lisesinden Elanur Türkan 59 kiloda ikinci ve Bilim Teknik Kolejinden Remziye Kutluay ise 68 kiloda üçüncü olmayı başardı.  Taekwondo İl Temsilcisi Habip Çelik, sporcuların yetişmesinde emeği geçen antrenörlere ve spora duyarlılık gösteren okullara teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.