TAB GIDA’DAN AVANTAJLI FIRSATLAR

Yaşam Yayın: 18 Temmuz 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 18.07.2018 14:48:23
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kurduğu gıda ekosistemi sayesinde Franchise yatırımcılara anahtar teslim işletme modeli sunan TAB Gıda, kontrollü büyümek isteyen girişimcilere önemli fırsatlar sunuyor. Türkiye’de 24 yıllık tecrübesiyle hızlı servis restoran zinciri sektörünün lideri konumunda olan TAB Gıda, bünyesindeki Burger King®, Arby’s®, Popeyes®, Sbarro® ve kendi kurduğu Usta Dönerci® markalarına yatırım yapmak isteyen girişimcilere avantajlı anahtar teslimi işletme fırsatı sunuyor. Gıda işletmeciliği konusunda tüm çözümleri kendi bünyesinde sunan iş modeli ile dünyada benzersiz bir gıda ekosistemine sahip olan TAB Gıda, bünyesindeki markalara yatırım yapmak isteyen yatırımcılara; tedarik zinciri yönetimi, operasyonel ve pazarlama tecrübesinin yanı sıra satın alma gücünden faydalanma imkânı sağlıyor. Ortaya koyduğu müşteri deneyimine odaklı yenilikçi ve verimli iş modeli ile yatırımcısını destekleyen TAB Gıda, üretim alanında sahip olduğu et, salata, ekmek ve patates fabrikalarıyla da franchise yatırımcılara avantajlı fırsatlar sunuyor.

“KONTROLLÜ BÜYÜMEK İSTEYEN GİRİŞİMCİLERİ BEKLİYORUZ”

Yatırımcılara sundukları avantajlı franchise fırsatları ile sektöre yön vermeye devam ettiklerini ifade eden TAB Gıda Franchise Müdürü İlhan Erkan, sahip oldukları ekosistemin kapısını ardına kadar tüm yatırımcılara açtıklarına dikkat çekti. Risk almak istemeyen ancak kontrollü büyümek isteyen girişimci yatırımcıları beklediklerini belirten Erkan, “TAB Gıda çatısı altında hizmet veren Burger King®, Popeyes®, Sbarro®, Arby’s® ve Usta Dönerci® markaları için yatırımcılarımıza anahtar teslim işletme seçeneği sunuyoruz. Bugün Burger King®’in Türkiye’de faaliyet gösteren 650’den fazla restoranı içinde 250’den fazla restoranı franchise olarak hizmet veriyor. Burger King®’in yanı sıra 80’e yakın Sbarro®, 200’ü aşkın Popeyes®, 70’den fazla Arby’s® ve 140’tan fazla Usta Dönerci® restoranı ile kaliteden ödün vermeden hizmet veriyoruz. Güçlü işletme modelimizle sektöre yön vermeye devam ediyoruz” diye konuştu.

 “Girişimcilere iki alternatif: İster Anahtar Teslim, İster Kendin Yap.”

TAB Gıda markalarında yatırım maliyeti restoranın yerine, tipine, bulunduğu konuma ve büyüklüğüne bağlı olarak değişiyor. Bununla birlikte franchise yatırımları Burger King® için 500 bin USD+KDV ’den, Popeyes® için 400 bin USD+KDV’den, Sbarro® için 250 bin USD+KDV’den, Arby’s® için 400 bin USD+KDV ’den, Usta Dönerci® için ise 250 bin USD+KDV’den başlıyor. TAB Gıda yatırımcılara iki ayrı opsiyon sunuyor. Birinci opsiyon AVM dışında yer alan restoranları kapsıyor ve yatırımcılar dilerse inşaat ve ekipman yatırımını kendileri üstleniyor. İkinci opsiyonda ise yatırım tamamen TAB Gıda tarafından yapılarak anahtar teslim modeliyle hayata geçiriliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.