SYDV YENİ YERİNDE

Vali Hulusi Şahin’in talimatıyla hizmet binası yetersiz olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) için yapılan yeni hizmet binası tamamlanarak hizmete girdi.

Yaşam Yayın: 05 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 05.01.2021 14:24:32
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Vali Hulusi Şahin’in talimatıyla hizmet binası yetersiz olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) için yapılan yeni hizmet binası tamamlanarak hizmete girdi. Daha önce kiralık bir binada hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, dezavantajlı vatandaşların yoğunlukta olduğu Güneykent Mahallesi Dostlar Caddesinde yapımı tamamlanan yeni hizmet binasına taşındı. Batman’da yeni yapılan kamu yatırımlarına eklenen ve örnek mimarisiyle göz kamaştıran Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı binası, 3 bin metrekare kapalı alanı ve modern yapısıyla vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.