''Sürekli sahada olan bir partiyiz''

Yerel basına uygulanan yaptırımlardan dolayı ziyaretlerini sürdüren HÜDAPAR Batman Merkez İlçe Teşkilatı Batman'daki yerel gazetelerin yanında olduklarını ifade etti.

Yaşam Yayın: 17 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 17.07.2021 11:32:38
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

 Hafta sonunda gazete ziyaretlerini sürdüren Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şerif Durmaz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Doğan ve Gençlik Kolları Üyesi Muhammed Şayık, gazetemiz sahibi Nedim Arslan ve yazarlarımızla kentin gündemi hakkında görüş alış verişinde bulundu. Partinin kuruluşundan bu yana sürekli sahada olarak bilinen bir parti olduklarını belirten Durmaz, ''Sürekli halkımız ve esnaflarımızla iç içe olan bir partiyiz. Sadece seçimlerde değil, her zaman halkımızın sorunlarıyla yakından ilgilenen ve sorunları için çözümü için çaba harcamaktayız. Batman'ın yığınla sorunları var, bunların takipçisiyiz'' dedi. Tasarruf tedbirleri kapsamında yerel basına uygulanan kararın doğru olmadığını, bu sıkıntının bir an önce düzelmesinin de gerektiğini vurgulayan HÜDAPAR yönetimi, yerel basının halkı en hızlı bir şekilde bilgilendiren bir araç olduğunu da ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.