‘Spor yatırımları için büyük bir adım attık’

Batman’ın Kozluk ilçesi Kaymakamı Osman Bilici, ilçede yapılacak spor yatırımlarıyla ilgili, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i makamında ziyaret etti.

Yayın: 27 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.02.2020 16:54:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

KAYMAKAM BİLİCİ, GENÇLİK’TEYDİ

2020 yılında yapılmasını planlanan ve alt yapısı bitirilen halı saha ve yarı olimpik yüzme havuzu hakkında bilgi alan Kaymakam Bilici, emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.  Kaymakam Bilici; “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün merkez ve ilçelerde yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Özellikle 2020 yılında ilçe ve beldelere spor yatırımlarının yapılması sevindiricidir. Batman’ın en büyük ilçesi olduğumuz için, yapılacak olan yarı olimpik yüzme havuzu ve halı saha, sportif anlamda ilçemize renk katacaktır. Temennimiz tüm ilçelerimizde de bu tür yatırımların eksiksiz yapılmasıdır” dedi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, hedeflerinin ilçelere yapılacak olan spor yatırımlarını arttırmak olduğunu söyledi. İl Müdürü Özperk; “2020 yılında spor yatırımları için büyük bir adım attık. Bunda kuşkusuz sayın Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun, sayın Vekilimiz Ziver Özdemir’in ve sayın Valimiz Hulusi Şahin’in büyük katkı ve destekleri olmuştur. Batman merkez başta olmak üzere, ilçe ve beldelerimize yeni spor tesislerinin kazandırılması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.